Reklámtáskák, tasakok


Reklámtáskák egyedi tervezésben

A reklámtáska minden vásárlás alapfeltétele. A vevő a megvásárolt termékekkel nem csupán támogatja vállalkozását, hanem reklámot is biztosít Önnek. A táska, melyben hazaviszi az árut, a legjobb felület arra, hogy cégének nevét és logóját mások is megismerhessék.

Egy jó logó figyelemfelkeltő, az embernek megakad rajta a tekintete, ezáltal megjegyzi a cég nevét. Ezután ha meglátja az adott üzletet, emlékezni fog rá és be is fog menni. A reklámtáska előnye, hogy nem helyhez kötött, rengeteg emberhez eljut, hiszen az utcán hordjuk magunkkal. A jó minőségű anyagból készült darabokat következő vásárlásainkra is magunkkal visszük, így még több járókelő láthatja a reklámtáskát útjaink során.

Válasszon olyan megjelenést, amely a leginkább kifejezi cége arculatát és illeszkedik a logóhoz! Kínálatunkban választhat a legjobb minőségű papír és polietilén anyagok közül, valamint ízlése szerint megtervezheti a színt és mintát, illetve a reklámtáska méretéről és formájáról is Ön dönthet, mi elkészítjük a megálmodott darabot! 

Ha egyedi és minőségi reklámtáskákra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!


Hívjon minket!


Telefon:
402-4141, 402-4140
Cím: 1163 Budapest, Védő utca 8.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


A gyorsabb és hibamentes anyagleadáshoz kérjük, TÖLTSE LE az anyagleadási segédletünket!

Haász Nyomdász Kft. Cím: 1163 Budapest, Védő utca 8. Telefon: 402-4141, 402-4140.

nyomda

szórólap

Weboldal készítés
SEO: pagnet.hu